0186-577599
Nieuws


van De Zaag Groep on LinkedIn van De Zaag Groep on Twitter Team 32 van De Zaag Groep on Facebook
 

Uw bedrijfswagen met een interieur op maat!

 fotoBWI.png

De laadruimte van uw bedrijfswagen optimaal benutten? van De Zaag Bedrijfswageninrichtingen is gespecialiseerd in het efficiënt en overzichtelijk inrichten van alle merken en typen bedrijfswagens.
Lees meer...

Uw bedrijfswagen van alle gemakken voorzien!

 fotoVE.png

Het comfort van uw bedrijfswagen verbeteren en versoepelen? van De Zaag Voertuigelektronica biedt elektrotechnische oplossingen voor elk type voertuig, vaartuig en werkmaterieel.
Lees meer...

Uw bedrijfswagen als representatief visitekaartje!

 fotoBL.png

Op een simpele manier uw bedrijf of product onder de aandacht brengen? Grijp dan uw kans en laat uw bedrijfs- wagen door van De Zaag Beletteringen omtoveren in een representatief visitekaartje voor uw onderneming.
Lees meer...

van De Zaag Bedrijfswageninrichtingen

ZGB-foto003.jpg
Bedrijfswageninrichtingen heeft een eigen productie in Basisbescherming en Maatwerk kasten van Betonplex. Naast Maatwerk is van De Zaag dealer van verschillende standaard systemen voor bedrijfswageninrichtingen waaronder EKO en Modul-System. Steeds belangrijker wordt gewichtbesparing daarom levert van De Zaag Bedrijfswageninrichtingen ook kunststof en aluminium inrichtingen. Voor lichtgewicht bedrijfswageninrichtingen is van De Zaag dealer van Aluca. Naast deze inrichtingen levert van De Zaag laad- en lossystemen, professionele accessoires zoals imperials, side-bars, bumperbescherming en het veiligheidspakket.
 

van De Zaag Voertuigelektronica

ZGB-foto161.jpg

Voertuigelektronica levert voor ieder type voertuig, vaartuig en werkmaterieel elektrotechnische oplossingen. Dit met als doel de communicatie, veiligheid, milieubelasting en het gemak van uw bedrijfsvoering te verbeteren en versoepelen. Voertuigelektronica levert voertuigmanagmentsystemen, beveiliging voor voer- en vaartuigen en werkmaterieel, stroomvoorzieningen in laadruimtes van bedrijfswagens, camerasystemen, snelheidsbegrenzers, carkits en ani diefstal toepassingen en signalering. van De Zaag Voertuigelektronica is partner van: TomTom, Victron, Cargo-Lock, ECOdrive, Defa en AVL.

     

van De Zaag

vanDeZaag webshop

Via de webshop kunt u online u producten aanschaffen en afrekenen. Denk hierbij bijvoorbeeld aan TomTom Trucknavigatie, Navpack® beschermhoezen, Parrot carkit, Navigon Navigatie en overige accessoires. 

 

van De Zaag Laden en Lossen

van De Zaag is specialist op het gebied van Laden & Lossen voor kleine bedrijfswagens. Maak kennis maken met de laad- en lossystemen die van De Zaag kan leveren.